Kolo je simbol tistih, ki se na poti k lastnemu uspehu ne morejo naslanjati na druge.

Zahvala

21.06.2009 ob 21:40

Ekipa ultramaratona GIC Gradnje 2009 izreka





 

 ZAHVALO

 

vsem, ki ste po svojih močeh prispevali k realizaciji projekta Gic Gradnje 2009.


Kolesarji Janez Colnerič, Vojko Božič in Miran Fajs smo z spremljevalcema – Tomažem Gobcem ter Rokom Stiplovškom v okviru letošnjega projekta GIC Gradnje prekolesarili 1852 kilometrov iz Barcelone v Španiji do rodnih krajev, natančneje cilja v Podčetrtku.

 

Ob zaključku projekta bi se želeli zahvaliti generalnemu sponzorju – podjetju GIC Gradnje, ki je že drugo leto zapored prevzel generalno sponzorstvo projekta in s tem ogromno pripomogel, da je tovrstna promocija športa sploh izvedljiva. Prav tako hvala vsem ostalim sponzorjem – podjetju Merkur, Občinama Podčetrtek in Šmarje pri Jelšah, krajanom Mestinja, gradbeništvu Stiplovšek, Zavarovalnici Triglav, podjetju Vitli Krpan, VOC-u Celje, SIEL-u, Vitalu-ju Mestinje, Pivovarni Laško, Steklarni Rogaška, Kozmetiki Afrodita ter vsem donatorjem in podpornim članom projekta.

 

Zahvaljujemo se tudi Odboru za ciljno prireditev – Franji Ubiparipovič, Blažu Šelekarju, Damjanu Boštajnčiču, Erihu Strašeku ter Romanu Polajžerju ter vsem ostalim sodelujočim, ki so izvrstno izpeljali prireditev 6. 6. 2009 v Podčetrtku. Tovrstna organizacija, obilo vloženega truda in energije ter izjemno sodelovanje nam vliva volje, da je vsak kilometer proti domu lažji. Iskrena hvala tudi za izvrstne dobrote gospodinj KORKa Mestinje ter društva kmetic Ajda, slasten golaž ter žlahtno kapljico okoliških vinogradnikov. Zahvaljujemo se za podporo ter vloženo delo članom ŠD ter KD Mestinje, kateri nam stojijo ob strani že od prvega večjega projekta po državah Bivše Juge, leta 2006.

 

Čar prireditve so zanetili tudi vsi nastopajoči in slavnostni govorniki ter vsi vi. Hvala vsem, ki ste nam izkazali podporo ter žrtvovali svoj čas za prihod na naš cilj. Hvala tudi vsem kolesarjem in motoristom, ki ste z nami prepeljali zadnje kilometre po Sloveniji.

 

Ne bi zmogli tudi brez vseh naših prijateljev, znancev in sorodnikov, ki nam zvesto stojijo ob strani, neprestano vlivajo volje in poguma in vsi po svojih močeh pomagajo, da skupaj vrtimo to ogromno kolo.

 

Ja, kar ogromno nas je že v tem velikem kolesu - projektu Evropa na dveh kolesih. Toliko, da bi zagotovo ni moč vseh našteti, nedvomno pa se zavedamo prispevka prav vsakega izmed vas in prav vsem vam gre ta zahvala. Vsako leto se vrtimo bolj usklajeno, hitreje in prijetneje. Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje in si želimo še številnih skupnih uspehov.

Ogromno nam pomeni in vsak izmed vas pripomore k vedno vnovičnem odločanju za večje, daljše ter obsežnejše projekte. V vaši družbi nam je prijetno, brez vsakega izmed vas bi naši projekti težko tako zasijali.

 

ISKRENA HVALA!

Ultramaratonci GIC Gradnje 2009